Salut, sunt Andy Szekely,


În viaţa mea, am ajutat mii de persoane să se descopere, să găsească putere să evolueze şi, într-un final, să devină independente financiar.

Una dintre cele mai întâlnite probleme, la oamenii cu care lucrez, este frica de a lua decizii. Oamenii trăiesc într-o zonă de confort în care deciziile sunt deja ştiute cu mult timp înainte de a trebui să le luăm.

Zilele seamănă unele cu altele şi viaţa funcţionează după un tipar cunoscut deja.

Este trist, ştiu.

Dacă întreb pe cei din jurul meu motivul pentru care nu au reuşit mai mult, deşi şi-au propus, în 95% din cazuri, vina este găsită în exterior: oameni care nu i-au ajutat, resurse care nu au fost destule, oportunităţi care nu au apărut (precum în cazul altora).

Însă oportunităţile sunt la fiecare pas!

Problema nu se află în numărul de oportunităţi care ni se oferă, ci în incapacitatea de a le identifica şi de a lua o decizie în această privinţă!


Problema cea mai mare este legată de convingeri.

Oamenii care trăiesc într-o zonă de confort îngustă, au impresia că nu au control asupra vieţii proprii. Simt că sunt traşi în stanga şi în dreapta şi nu îşi dau seama care este oportunitate şi care nu.

Oamenii care nu îşi asumă responsabilitatea şi nu iau decizii care sa conteze sunt cei care nu ştiu care le sunt valorile.

95% dintre oameni nu ştiu care le sunt propriile principii şi valori.

95% dintre oameni, din cauza asta, nu au nici cea mai vagă idee despre misiunea lor personală şi ce contează cu adevărat în viaţa lor.

Asta înseamnă un singur lucru:

Dacă eşti între cei 95%, nu trăieşti viaţa ta, ci trăieşti ceea ce îţi dau alţii să trăieşti.

Scopul tău este să reiei controlul!

DE CE E IMPORTANT SĂ ȘTII CUM SĂ IEI DECIZII RADICALE

Certatătotii de la Universitatea Cornell au estimat că există un număr de aproximativ 200 de decizii zilnice, pe care o persoană le ia în legătură cu mâncarea. Pornind de aici este posibil ca într-o zi să luăm între 1000 și 2000 de decizii despre diverse activități obișnuite. În marea majoritate aceste decizii sunt luate pe pilot automat. 


Zilnic avem de luat și decizii la nivel conștiente. Cu ce te îmbraci, dacă mergi pe jos sau cu mașina, când să dai un telefon etc. Aceste decizii consumă energie și duc la oboseală decizională.


Te întrebi de ce este important sa iei decizii?

Răspunsul este: pentru că ele determină cine suntem și cine vom deveni. De la deciziile de zi cu zi până la deciziile mari din toate ariile vieții.

CUM TE AJUTĂ CARTEA "DECIZII RADICALE"

Comandă cele 4 cărți pentru
transformarea totală

220 RON

140 RON

Iată ce beneficii aduce:

 • Un mod de înţelegere concentrat al felului în care se formează convingerile, descris cu acronimul TOP GEAR;
 • Cele 10 decizii fundamentale pe care ar fi de dorit să le ia orice om matur;
 • Două mecanisme psihologice pentru exercitarea libertăţii de a alege (Analiza risc-recompensă, pentru alegeri punctuale şi Călătoria Eroului, pentru alegeri pe termen lung);
 • Îți oferă soluții practice pentru a aduce schimbarea în fiecare din cele 6 arii ale vieții: carieră, conectare, cash, corp, contribuție, creștere;
 • 30 de întrebări provocatoare pentru punerea în practică a deciziilor şi alegerilor cheie din viaţa ta.

GHIDUL evoluției tale accelerate

 în 7 stadii de la ucenic la MAESTRU

Cele mai importante instrumente din carte:

 1. Cele 3 elemente ale clarității  
 2. Probleme vs. Crize
 3. 4 etape ale drumului către succes
 4. Formula Măiestriei: primele 5 elemente
 5. 4 tipuri de convingeri limitative
 6. Formula măiestriei pe termen lung
 7. Evoluția naturală către măiestrie

CUM TE AJUTĂ "FORMULA MĂIESTRIEI"?

În cazul în care vrei să...

...îți alegi mediul potrivit, mentorul potrivit și metodele care ți se potrivesc cel mai bine

...afli unde ești pe drumul tău către performanță și ce pași mai ai de urmat pentru a ajunge la nivelul de expert în ceea ce faci

...crești viteza și eficiența prin care poți obține rezultate ,explicate în carte sub formă de interviu, studii de caz și exerciții

Comandă cele 4 cărți pentru
transformarea totală

220 RON

140 RON

PENTRU CĂ SCHIMBAREA VINE, ÎN PRIMUL RÂND, DIN INTERIOR.

Cartea ”Manifestul educației” este, în realitate, un set de soluții pentru creșterea unei generații de lideri și un instrument ce te va ajuta în procesul de transformare.  

Vreau să oferim, împreună, un cadou special
copiilor de AZI și de MÂINE - șansa de a porni în viață cu 3 elemente esențiale:

Încredere

Dezvoltare personală

Stimă de sine

CUM PUTEM DEVENI MENTORI?
DEVENIND NOI, MAI ÎNTÂI, ADULȚII CARE NE DORIM SĂ DEVINĂ COPIII NOȘTRI!

Copiii nu învață din ceea ce le spun adulții din jurul lor, ci din ceea ce SUNT și FAC ”cei mari”.
Și, oricât de multe ți-ai dori să îi oferi copilului tău sau să îl înveți, nu o să îi poți niciodată oferi mai mult decât ceea ce ești și ceea ce știi tu în fiecare moment.
Așa că, dacă vrei ca el să devină un adult independent, echilibrat și încrezător în propriile forțe, trebuie să fii TU, mai întâi, acel adult.
Iar ce este important este că nu contează ce ai făcut sau nu până acum, ci contează ceea ce faci de acum înainte. În orice moment avem puterea să alegem cum va continua povestea noastră și, implicit, rolul pe care îl jucăm în poveștile celor din jurul nostru!

Ce vei afla, concret, din această carte:   


• Ce idei nocive promovează sistemul educațional și ce idei ar trebui, de fapt, să promoveze în lumea modernă.
• Care sunt cele 4 inteligențe care merită dezvoltate la copii și cum se dezvoltă ele.
• Care sunt cele 3 modalităţi de învățare și cum pot fi ele aplicate în școli și în activitățile extrașcolare.
• Ce greșeli fac copiii atunci când învaţă (când „tocesc") și cum le pot evita.
• Cum poate un părinte să facă, împreună cu copilul său, un program de 30 de zile în care să îl ajute să învețe cum să învețe.


"Manifestă educația! ar fi mai degrabă pentru mine titlul acestei cărți. Prima dată am citit-o în 2013 cu bucuria descoperirii acelor elemente care fac educația să țină pasul cu dezvoltarea societății și mai ales cu dezvoltarea fiecărui copil, după potențialul lui, cu exemple practice și exerciții care te pun pe gânduri. Am citit a doua ediție cu bucuria manifestării în realitate, iată că o astfel de școală există acum și copiii care învață la Școala Româno-Finlandeză din Sibiu au oportunitatea să fie alături de profesori și părinți pentru care educația se construiește împreună, ținând cont de inteligențele care ne ajută sa navigăm spre o viață cu sens. Mulțumesc pentru inspirație, Andy! "

Elena Lotrean

Consul Onorific al Finlandei la Sibiu

CE SPUN CITITORII?

„Andy Szekely practică și rafinează arta și ştiinţă de a obține schimbarea pozitivă structurală de la cei din faţa lui de peste 20 de ani. Am observat la oamenii care au trecut prin procesul lui Andy nu doar o mai bună înțelegere, dar și un focus continuu pe acțiune. Manifestul educației este o carte de referinţă, care se citeşte cu pixul în mână.

Nu cunosc o persoană mai potrivită decât Andy pentru a implementa metode de predare care funcționează imediat.“

Marius Ştefan 

CEO Autonom

„Când am citit prima dată "Manifestul educaţiei", gândul meu a fost: cum ar putea ajunge această carte la majoritatea, dacă nu la toţi părinţii şi profesorii din România? De 23 de ani sunt profesor şi trainer şi am lucrat cu copii şi tineri de toate vârstele. La absolut toate vârstele, ideile şi soluţiile propuse de Andy în această carte sunt aplicabile şi eficiente.

Sunt mamă de 17 ani şi am aplicat sugestiile şi soluţiile lui Andy în educarea fiului meu. Acum, fiul meu este un tânăr cu încredere în sine, pasionat de ceea ce face, conştient de capacităţile sale, un bun prieten şi un lider între colegii săi.“

Irina Vasilescu

PhD., autor, coach, trainer

„Mi-a plăcut foarte mult combinaţia de modele teoretice şi idei foarte practice şi uşor de implementat de către părinţi şi dascăli. Ca părinte mi-am notat lucruri de aplicat cu copilul meu, pentru a-l susţine în dezvoltarea lui şi a-l însoţi să-şi şlefuiască potenţialul. Ca om care lucrează cu învăţători şi profesori le voi recomanda lucruri de aplicat la clasă. Dacă ar fi să aleg un singur lucru ar fi importanţa dezvoltării celor 4 inteligenţe (fizică, mintală, emoţională şi spirituală) şi exemple de activităţi pentru fiecare dintre ele.“

Diana Florentina Ghindă 

Antreprenor în educaţie

„La 30 de ani de la Revoluţia Libertăţii suntem obligaţi să declanşăm Revoluţia Mentalităţilor. Şi cum România de mâine e rezultatul educaţiei de astăzi, Manifestul Educaţiei este un instrument practic pentru transformare. Întâi una personală, apoi în familie, la clasă şi în societate. Transformarea mentalităţilor se poate face sistematic şi sistemic. Andy reuşeşte să abordeze tema şi să ofere soluţii practice pentru ca profesorii şi părinţii să construiască generaţii cu adevărat libere de frică, cu încredere în sine şi în ceilalţi şi pregătiţi să îşi împlinească menirea. În definitiv ne poate ajuta să facem saltul de la frică la dragoste. Salt la care cu toţii suntem invitaţi.“

Felix Tătaru

Co-Fondator SuperTeach


CE ÎȚI OFERI ȚIE ȘI, IMPLICIT, COPILULUI TĂU, COMANDÂND ACEASTĂ CARTE?

Atunci când îți însușești informațiile pe care ți le ofer în aceste cărți, devii un model foarte bun pentru copiii tăi (sau pentru cei din jurul tău), pentru că îți va fi ușor să îi înveți să se iubească și să își asume responsabilități la rândul lor, pornind de la puterea exemplului. 


Cu aceste concepții, copilul va merge la școală și va înțelege că indiferent ce spun profesorii sau colegii, el rămâne demn de iubire.  


Dacă ești părinte sau vei deveni părinte, amintește-ți că cel mai bine îți poți asuma acest rol când ești un exemplu viu pentru copilul tău.  


FII MENTORUL COPILULUI TĂU!

Comandă cele 4 cărți pentru
transformarea totală

220 RON

140 RON

Prima parte ți-o voi dezvălui pe scurt. Desigur, sunt doar subcapitole, ele sunt amănunțite cu exerciții practice, strategii și hărți mentale. Vei învăța cum să stăpânești cele 6 principii ale maeștrilor persuasiunii:

COMUNICĂ, INFLUENȚEAZĂ, CONVINGE

O carte practică despre știința și arta influențării cu integritate

1. Ce nu vezi clar, obții rar

2. Cel mai neatent, reacționează cel mai lent

3. Începe stilat, continuă structurat

4. O decizie explicită vine dintr-o nevoie implicită

5. Dacă nu evaluezi, nu evoluezi

6. Cine stabilește contextul, controlează jocul

LA CE TE AJUTĂ?

În cazul în care vrei să... :

...citești limbajul non-verbal în societate și îți dai seama dacă ești într-o relație sănătoasă sau nu.

...te perfecționezi în management și înveți metodele științifice de comunicare în echipă.

...beneficiezi de o trusă completă cu tot ceea ce ai nevoie în vânzări.

Părerile cititorilor :

Oameni care ne-au oferit feedback proactiv, datorită schimbărilor ulterioare pozitive din viața lor.

Le mulțumim din suflet și sperăm să primim și de la tine :)

Cristina Mircea – Director Executiv

”Uimitor și surprinzător, acest instrument m-a ajutat să identific în situaţii aparent perdante pentru mine, zone ce ofereau avantaje și reveniri negândite până atunci. Chiar și ca analiză retrospectivă, beneficiul a fost imens.”

Roberta Ioachim – Head of training Dpt.

Acum am o strategie de acţiune și interacţiune și un model de evaluare. Cine nu își dorește un mic avantaj când se află într-o negociere de afaceri sau chiar într-o relaţie personală? Acum am acest avantaj!”

Luminița Ristea – General Manager

”M-a impresionat schema grafică prietenoasă și accesibilă pe de o parte și pe de altă parte, multitudinea de domenii în care are aplicabilitate: marketing, management, vânzări, public speaking, coaching, dezvoltare personală individuală… și lista nu se oprește aici.”

Laszlo Fodor – Antreprenor

”Este o hartă complexă și completă a negocierii, ce te ajută să îţi stabilești punctul de plecare, punctul de sosire, drumul ecologic și acţiunile necesare atingerii obiectivului. Ai în mână o busolă ce-ţi arată exact pasul următor, tot ce ai de făcut e să devii conștient unde te afli pe hartă în fiecare moment și să parcurgi drumul până la capăt.”

Comandă cele 4 cărți pentru
transformarea totală

220 RON

140 RON

Jordan Belfort

Neale Donald Walsch

John Gray

Robin Sharma

Brian Tracy

John Maxwell

Robert Cialdini

Martin Lindstrom

Este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Exemple: Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Zoia Zărnescu, Eusebiu Burcaș, Marian Drăgulescu, Ilinca Păun, Urania Cremene, Adrian Erimescu etc.). 


Andy este un pionier al pieței româneşti de seminarii deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership, organizând încă din 1995 astfel de conferințe cu peste 40 de speakeri străini invitați. Experiența sa personală ca speaker și trainer depășește 2.500 de apariții live.


Creator al comunității AS, care numără peste 350.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială și al unei echipe de traineri şi facilitatori la nivel naţional care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri şi 40 de facilitatori.


Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educaţie:

 • Conferințele  6C reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie &Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învăţare Accelerată & Evoluție personală)
 • Elite School – programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010)
 • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format ‘‘tabără intensivă - 8 zile‘‘, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărţi și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală şi profesională publicate în România (14 cărți și peste 200 de ore de material audio-video).


Andy Szekely inovează de 22 de ani în piaţa de training şi coaching din România ca antreprenor, autor şi speaker.


El este speakerul român care a vorbit pe aceeași scenă cu cei mai mulți speakeri de top mondial care au vizitat România. (Exemple: John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Bob Proctor, Dr. John Gray, Brian Tracy, Dr. Oz.) A ținut prezentări şi training în 7 țări europene, China, SUA și Canada.

©  Andy Szekely, All Rights Reserved.